Снимка Булфото, архивКаракачанов също застана срещу Петков. ВМРО внася жалба във

...
Снимка Булфото, архивКаракачанов също застана срещу Петков. ВМРО внася жалба във
Коментари Харесай

ВМРО: Внасяме жалба във ВАС за анулиране на решенията на Петков

Снимка Булфото, списък

Каракачанов също застана против Петков. 

Вътрешна македонска революционна организация внася тъжба във Върховен административен съд да бъдат анулирани всички актове и решения, подписвани от Кирил Петков като министър, написа.

" Днес Конституционният съд на Република България взе следващото почтено и националноотговорно решение. От самото начало беше ясно, че лицето Кирил Петкъв, гръмко провъзгласил се за последовател на смяната, е излъгал в декларацията, че има единствено българско поданство.

Това е освен декларация с погрешно наличие и лицето носи наказателна отговорност по член 313 от Наказателния кодекс, само че това най-много e жестоко тъпчене на главния закон на страната. Ето това са „ новите “, „ честните “ и „ изменящите статуквото “. Идват сякаш, с цел да оправят България, само че влизат в тази борба по непочтен и противозаконен метод ", декларират от партията.

Според Вътрешна македонска революционна организация прокуратурата незабавно би трябвало да се намеси. Според партията на Красимир Каракачанов днешното решение на Конституционен съд повдига и въпроса за решенията, вземани на съвещания на Министерския съвет в наличието и с гласа на Кирил Петков.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР